• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen

Pasar Malam in de Bush
Kom deze kerstvakantie naar de Pasar Malam in de Bush! In het overdekte regenwoud vol tropische planten en dieren is een unieke Indische markt met veel gezellige standjes, twee podia met exotische muziek, dans en natuurlijk heerlijk Indonesisch eten en drinken! Bovendien is er een animatieprogramma voor kinderen en is de Kids Jungle binnenspeeltuin geopend. In de overdekte Bush, Desert en Ocean vertellen de gidsen alles over planten en dieren. En tenslotte krijg je een kijkje achter de schermen in de Ocean én in de stallen van de giraffen, zebra’s, gnoes en waterbokken.

Zing en dans op twee podia
Midden op het Bush-terras is op een centrale plek een groot podium opgebouwd waar artiesten optreden uit de Indische archipel. Maar ook binnen in het Bush Restaurant is een podium waar kleurrijke optredens plaatsvinden. Hier kun je bovendien heerlijke authentieke Indische gerechten vinden in de keuken van ons Bush Restaurant, zoals rendang, gado of saté.

Exotische Indische nachtmarkt
De Pasar Malam bestaat uit tientallen stands met zeer uiteenlopende, vaak typisch Aziatische producten en is te vinden in de Bush en in de overdekte gang bij de uitgang van de Ocean en richting de Safari. Hier kun je terecht voor de beste sambal in tientallen verschillende soorten, verse kroepoek of gedroogde tropische vruchten, houtsnijwerk, handgemaakte lampen en allerlei sieraden en kleding. En natuurlijk voor veel warme gezelligheid; zo in de dagen aan het einde van het jaar!

Bestel nu jouw tickets!

Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang.

;

Praktische informatie

Burgers' Zoo

Locatie
Antoon Van Hooffplein 1
6816 SH Arnhem
Nederland
Bekijk de routebeschrijving

Openingstijden
Dagelijks geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur. Tijdens de kerstvakantie organiseert het park een Pasar Malam, een Indonesische markt in de overdekte Bush. Deze markt is geopend op 21 t/m 23 december, 27 t/m 30 december en 2 t/m 5 januari 2020, op deze dagen is ons park extra lang geopend tot 20.00 uur. De markt zit bij jouw ticket prijs inbegrepen. Meer informatie vind je hier.

TICKETS BEPERKTE TIJD VERKRIJGBAAR
Gekochte tickets zijn tot en met 5 januari 2020 geldig.