Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen
(Tijdelijk) niet beschikbaar

Zeezeilen aan boord van de Eendracht

loading...

Ontdek het zeezeilen aan boord van de Eendracht!

Pak je tas, want het is tijd om te zeilen! Leef je uit met het hijsen van de zeilen of sta aan het roer. Minder fanatiek? Zoek een relaxte plaats uit aan dek en geniet van het zeilen op zee. Maak jij de groep compleet?

De bemanning van de Eendracht bestaat vrijwel helemaal uit vrijwilligers. Tijdens deze dag vertellen zij met veel passie en enthousiasme alles over het schip en de bijzondere reizen die we varen. Geen zeilervaring? Dat is niet nodig. De professionele crew leert je graag alles over het reilen en zeilen op Nederlands grootste driemastschoener.

Programma
Na het welkomstwoord van de schipper worden de trossen losgegooid en zetten we koers naar zee. Eerst een kopje koffie met een lekkere koek en dan is het tijd om een kijkje te nemen aan dek. Ondertussen maakt de scheepskok heerlijke lekkernijen klaar in de kombuis. De lunch bestaat uit zeewiersoep met een buffet van verschillende broodjes, belegsoorten en salades. Na de lunch is het tijd om de handen uit de mouwen te steken en worden de zeilen gehesen. Tijdens de terugreis naar de haven kan iedereen genieten van een heerlijk diner. 

*Op dagtochten vanuit Rotterdam varen we minimaal 2 uur heen en 2 uur terug over de Nieuwe Waterweg. We zeilen op deze dagtochten een aantal uren op zee en het diner vindt al varend plaats op de Nieuwe Waterweg.

Inbegrepen:
- Welkom aan boord met koffie, thee en een lekkere koek
- Lunch
- Snack
- Een verrassingsdiner
- Onbeperkt koffie, thee en fruit

Niet inbegrepen:
- Overige drankjes (aan boord te koop tegen contante betaling)
- Souvenirs

Klik hier om naar de actievoorwaarden te gaan.

Handig om te weten

Actievoorwaarden

Actievoorwaarden
- Deze actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en op reeds geboekte reizen.
- Individuele dagtochten zijn van 8 tot 80 jaar.
- Op deze actie zijn de Algemene Voorwaarden Eendracht van toepassing.
- Meehelpen aan boord is geheel vrijblijvend.
- Minimaal aantal personen per tocht 60.
- Het is belangrijk dat personen die meevaren op de Eendracht goed ter been zijn. Er is een hoge opstap naar het gastenverblijf en er zijn obstakels aan dek. Het is helaas niet mogelijk om met een rolstoel aan boord te komen.
- Ieder kind onder de 15 jaar mag alleen mee onder begeleiding van minimaal één volwassene. Is een kind kleiner dan 1.40m? Dan is het dragen van een reddingsvest (aan boord beschikbaar) verplicht.
- De prijs €57,50 is geldig voor personen t/m 25 jaar. Vanaf 25 jaar is de actieprijs €99,-