Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen
Vanaf €75,40

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Holland Zingt Hazes

loading...
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
€75,
40
Voor het bestellen van deze ticket(s) zullen wij je doorverwijzen naar een externe website.

Een ode aan de legendarische volksheld, nu dichterbij dan ooit!

Dat Nederland van André Hazes houdt, staat buiten kijf. Zijn muziek zit rotsvast in ons aller geheugen en in ons hart. De populariteit van volksheld André Hazes blijft groot. Exact 15 jaar na zijn overlijden is zijn muziek nog steeds onsterfelijk. Dit blijkt ieder jaar opnieuw bij de uitverkochte Holland Zingt Hazes concerten waar het publiek de volkszanger blijft omarmen. Bij elk concert wordt geproost op zijn muziek en zijn leven.

Uniek optreden van André Hazes in duet met het hologram van zijn vader
Voor het eerst in de geschiedenis van Holland Zingt Hazes gaat André Hazes in duet met het hologram van zijn vader! Dat wordt ongetwijfeld voor iedereen een kippenvelmoment. Voor André, die tijdens zijn grote optredens altijd een kruk op het podium met daarop een biertje voor zijn vader heeft klaar staan, is het duet een droom die uitkomt. Maar niet alleen voor André. Sinds Holland Zingt Hazes het hologram heeft geïntroduceerd, roepen de fans om een duet met vader en zoon.
 
Holland Zingt Hazes blijft trouw aan de inmiddels bekende formule. Alle grote Hazes hits gezongen door topartiesten waarbij het publiek luidkeels meezingt in de grootste kroeg van Nederland! Kortom Holland Zingt Hazes staat garant voor een heerlijke avond feest.

Bestel nu en beleef een Oer-Hollands gezellig avondje uit!

 

 

Aanbieding delen:

Praktische informatie

Vanaf €75,40
€75,
40