• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen
Uitverkocht

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Nederlands IJsbeelden Festival

loading...

Het Nederlands IJsbeelden Festival pakt dit jaar mooier en grootser uit dan ooit. Tot en met zondag 3 maart 2019 strijkt de adembenemende wereld van kraakhelder ijs en glinsterende sneeuw neer bij de IJsselhallen in Zwolle.

Het thema van het Nederlands IJsbeelden Festival dit jaar  is: “Wereldberoemde verhalen”.  De beste ijskunstenaars uit de hele wereld komen naar Zwolle waar ze in een grote vrieshal aan de slag gaan met 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw. Daarmee vertalen zij het verhalenthema in ijs- en sneeuwsculpturen tot wel 6 meter hoog. “Special effects” met licht, geluid en projectie maken de beelden nog magischer. Romeo en Julia, de Drie musketiers, Robin Hood, Animal Farm, Allice in wonderland, Pipi Langkous en nog veel meer verhalen worden ijskoud tot leven gewekt.

Dit grootse IJsbeelden Festival van Europa wordt gebouwd door een team van ongeveer 40 internationale sneeuw- en ijskunstnaars. De kunstenaars hebben jaren lang ervaring in het ijscarven en nemen geregeld deel aan talrijke ijssculpturenwedstrijden, waar ze ook veel prijzen hebben gewonnen met hun werk.

De IJsselhallen wordt in de Kerstvakantie omgetoverd tot een WinterwonderLand. De verwarmde hallen worden aangekleed in winterse sferen met aangepaste horeca. Voor de kinderen wordt een speciaal WinterWonderland KinderPlaza gecreëerd. Een gratis Plaza met kermisattracties, games en springkussens. Een treintje brengt je na het bezoek aan het Nederlands IJsbeelden Festival gratis naar de gezellige binnenstad van Zwolle.