Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Nederland in de Tweede Wereldoorlog

€11 Korting €34,99 €23,99
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
De 12-delige DVD box Nederland in de Tweede Wereldoorlog bevat unieke verhalen en beelden van Nederland tijdens deze alles omvattende oorlog. Nu te bestellen met korting voor €23,99.
De getoonde prijzen zijn excl. €5,95 verzendkosten.

1940 - 1945
Nooit eerder werd er zo specifiek gekeken naar de rol van Nederland in de oorlog en hoe de overheersing van de Duitsers ervaren werd. Na 5 jaar terreur en onderdrukking door de Duitse bezetter volgde de bevrijding door de geallieerde legers. De bevrijding is een van de belangrijkste momenten uit de Nederlandse geschiedenis. Van deze bewogen tijd zijn in verschillende archieven indrukwekkende beelden bewaard gebleven.

Veel persoonlijke verhalen uit de Tweede Wereldoorlog raken in de vergetelheid. Mensen die zelf iets meemaakten praten er over het algemeen niet makkelijk over, of zijn inmiddels overleden. Resultaat is dat veel kinderen of kleinkinderen rond blijven lopen met vragen over hun voorouders. In deze box is ook de serie Oorlogsgeheimen opgenomen, waarin we alsnog de waarheid boven tafel proberen te krijgen. Dit is hét moment om deze vragen te stellen, want er zijn steeds minder mensen nog in leven die eventuele vragen kunnen beantwoorden. Kortom een zeer complete box voor iedere liefhebber van de Nederlandse geschiedenis!

Nederlands gesproken | Speelduur circa 720 minuten | 12 dvd discs | Kijkwijzer 12;
€11 Korting
€34,
99
€23,
99