Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

TINA - De Tina Turner Musical

(Tijdelijk) niet beschikbaar

TINA - De Tina Turner Musical is per 1 november weer terug op het podium!

De repetities zijn inmiddels in volle gang en de cast heeft er weer heel veel zin in. Ook de medewerkers van het theater zijn hard bezig om het zo in te richten dat ze gasten veilig kunnen ontvangen en er voldaan wordt aan alle coronamaatregelen.

TINA is het wachten waard

Misschien ben je ook al aan het kijken om kaarten te boeken. Dat er momenteel via ons geen kaarten beschikbaar zijn, is het resultaat van de coronamaatregelen. Per voorstelling zijn er namelijk maar 450 van de 1.540 stoelen beschikbaar. Het aantal plaatsen is beperkt en de voorstellingen zijn dus sneller volgeboekt door alle voucherhouders. Hopelijk worden de coronamaatregelen over niet al te lange tijd aangepast. Zodat er - uiteraard veilig- meer bezoekers ontvangen mogen worden. Tot dan: heb nog heel even geduld en tot straks in het theater!

TINA - Tina Turner de Musical
TINA is de eerste musical over haar leven, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner herself. Hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee, uitgroeide tot de onbetwiste 'Queen of Rock 'n' Roll'. Dit is de musical van een doorzetter die zich niet aan de regels hield, maar ze zelf maakte. Dit is het echte, nietsontziende verhaal van Tina Turner. De vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft getart.

Inclusief haar grootste hits
Tina Turner is één van de bestverkopende artiesten ter wereld. Ze heeft 11 Grammy Awards gewonnen en haar live shows trokken miljoenen mensen. Ze verkocht meer concertkaarten dan welke andere soloartiest ook. In TINA hoor je natuurlijk ook al haar grote hits, zoals 'Nutbush City Limits', 'Private Dancer', 'What’s Love Got To Do With It' en 'The Best'. De musical is geschreven door Katori Hall, winnares van de Olivier Award en wordt geregisseerd door de internationaal geprezen Phyllida Lloyd.

★★★★
''Dit is een musical waar we naar hebben verlangd: een eigen productie van Stage met een ijzersterk verhaal, goddelijke muziek en een hoofdrolspeelster die we nooit meer moeten laten gaan.'' - AD

Bestel nu jouw tickets en mis dit spektakel niet!

 

;

Praktische informatie

TINA - De Tina Turner Musical

Locatie
Beatrix Theater Utrecht
Jaarbeursplein 6A
3521 AL Utrecht
Bekijk hier de routebeschrijving

Data
Juni 2020

Duur
De voorstelling duurt circa 2 uur en 40 minuten inclusief pauze

Vanaf