• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Uitverkocht

Attractiepark Toverland is vorig jaar maar liefst anderhalf keer zo groot geworden! Ontdek jij dit jaar de gloednieuwe themagebieden Port Laguna en Avalon, met o.a. de sensationele nieuwe achtbaan Fēnix? Stap binnen in een betoverende wereld vol avontuur, shows en spectaculaire attracties. Laat je meenemen in de magie en geniet samen van een onbezorgd dagje uit.

 

Vlieg mee onder de vleugels van de spectaculaire wing coaster Fēnix en ervaar het betoverende gevoel van vliegen over de wateren van Avalon. Kom vervolgens even tot rust in bootjesattractie Merlin’s Quest. In het nieuwe entreegebied Port Laguna kun je met de juiste toverspreuk en bijbehorende magische beweging écht toveren. De familie Magistralis daagt je tijdens een interactieve tovershow in het Magiezijn uit om je eigen magie te ontdekken.

 

6 werelden, 35 attracties en shows
Naast Port Laguna en Avalon vind je in Toverland nog 4 andere betoverende werelden. Spectaculaire achtbanen, vrolijke familieattracties en klimtoestellen wisselen elkaar af. Waag een ritje per motor in lanceerachtbaan Booster Bike. Waterratten kunnen zich uitleven in een spannend wildwateravontuur in de kolkende Djengu River. Of stap in de houten achtbaan Troy: de snelste, hoogste én langste houten achtbaan van de Benelux.

Met meer dan 35 attracties en shows voor zowel jong als oud, beleeft iedereen in Toverland gegarandeerd een magisch mooie dag.

 

Speciaal voor jou is het weekend van 2 en 3 november extra voordelig. Koop nu jouw tickets. Inclusief gratis parkeren!

;

Praktische informatie

Toverland 

Locatie

Toverlaan 2

5975 MR Sevenum

Nederland

Bekijk de routebeschrijving

 

Openingstijden

Zaterdag 2 november: 10:00 - 18:00 uur
Zondag 3 november : 10:00 - 18:00 uur

 

Let op! Gekochte tickets geven alleen toegang op de aangegeven datum van 2 of 3 november 2019