• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen
GRATIS rang-upgrade

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Was Getekend, Annie M.G. Schmidt

loading...
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Vanaf
€31,
00
Voor het bestellen van deze ticket(s) zullen wij je doorverwijzen naar een externe website.

Allerlaatste voorstelling op 13 januari

Was Getekend, Annie M.G. Schmidt is de musical die je niet wilt missen! Maar wacht niet te lang, want deze voorstelling stopt definitief op 13 januari. De musical over onze meest geliefde schrijfster kreeg prachtige recensies en werd overladen met prijzen. Waaronder de award voor ‘Beste Musical’ en ‘Beste Vrouwelijke Hoofdrol’ voor Simone Kleinsma, die Annie tot in de kleinste details tot leven brengt. Na een uitverkochte landelijke tournee is de voorstelling nu nog maar enkele weken te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Een heerlijk feest der herkenning
Wie is er niet groot geworden met de kinderboeken en de liedjes van Annie M.G. Schmidt? Haar leven en werk komen voorbij in deze even scherpe als ontroerende voorstelling. Met prachtnummers als ‘Ik zou je het liefste in een doosje willen doen’, ‘Margootje’ en ‘Wat voor weer zou het zijn in Den Haag’. Krijg geen spijt en boek nu de laatste kaarten voor dit heerlijke feest der herkenning.

Boek nu en ontvang een GRATIS rang-upgrade!


Wanneer je 1e rang kaarten bestelt, ontvang je 1e rang kaarten maar betaal je de prijs van 2e rang kaarten. Kies tijdens het bestelproces daarom altijd de rang waar je wilt zitten. De prijzen die bij de rang zijn aangegeven zijn de voordeelprijzen.

Fotografie: Carli Hermès en Roy Beusker Fotografie

Aanbieding delen:

Praktische informatie

GRATIS rang-upgrade
Vanaf
€31,
00