Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Wassily Kandinsky Schilderij 'Hommage aan Grohmann'

€405,-
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
'Hommage aan Grohmann' door Wassily Kandinsky. Hoogwaardige reproductie volgens gepatenteerde methode overgebracht op katoenen canvas, afgewerkt met kunstenaarsvernis en opgespannen op een echt houten spanraam.
Gratis verzending. De levertijd bedraagt 1 à 2 weken.

Wassily Kandinsky

Hoogwaardige reproductie volgens gepatenteerde methode overgebracht op katoenen canvas, afgewerkt met kunstenaarsvernis en opgespannen op een echt houten spanraam. Ingelijst in waardevolle massief houten atelierlijst. 

Gelimiteerde oplage | 980 exemplaren | Certificaat | Ingelijst | Formaat 70 x 50 cm (H x B)

Jouw Ars Mundi-product wordt netjes en stevig ingepakt, zodat je reproductie in topconditie bij jou thuis arriveert.

Over Ars Mundi

Ars Mundi is een van Europa’s grootste kunstuitgevers en de grootste van Duitsland. Ars Mundi (Latijn voor: de kunstwereld) is een in Hannover gevestigd familiebedrijf met hart voor kunst dat al ruim zeventig jaar is gespecialiseerd in hoogwaardige reproducties. Ars Mundi werkt samen met musea en kunstenaars over de hele wereld en bezit voor het merendeel van de aangeboden kunstwerken een exclusieve licentie.

De schilderijen zijn reproducties van museumkwaliteit, waarvan de meesten tot stand komen volgens de gicleemethode. Deze kunstdruktechniek dankt haar naam aan het Franse werkwoord gicler, dat stralen of vernevelen betekent.

Ars Mundi produceert niet alleen schilderijen, maar ook beelden en woonaccessoires. Ontdek nu de complete collectie!

;
€405,
00